Asus PadFone lansat la MWC 2012

E avion? E tableta? E smartphone? Din pacate nu e un avion, dar cu o statie dock tableta de 10.1 inch, PadFone este mai mult decat un telefon.

Asus a prezentat cea mai recenta creatie a sa - smartphone-ul Asus PadPhone si statia dock tableta care atunci cand e combinata cu PadFone ofera functionalitatea unei tablete de 10.1 inch.

Prezentat anul trecut ca si concept, PadFone ne-a uimit oferind prima combinatie cu adevarat utila de smartphone puternic si o statie tableta care utilizeaza hardware-ul smartphone-ului.

Asus padfone

Caracteristici Asus PadFone

Sa incepem cu dispozitivul PadFone. Beneficiind de noul procesor dual-core Snapdragon S4 de 1.5GHz, PadFone este un smartphone plin de energie, iar cu 1GB de RAM va putea sa se ocupe serios de sarcinile multiple (multi tasking).

Dotat cu ecran Super AMOLED qHD de 4.3 inch cu rezolutie de 960x540, PadFone vine cu Android Ice Cream Sandwich.

Exista o camera Fuji de 8 megapixeli in partea din spate pentru imagini de inalta calitate, iar in partea din fata exista o camera de 1.3 megapixeli.

Asus padfone 1

Cu siguranta, este o caracteristica de care oricine este interesat si anume statia optionala tableta care poate fi achizitionata pentru PadFone.

Cu ecran Gorilla Glass de 10.1 inch si rezolutie de 1920x1280, Asus PadFone Station utilizeaza camera de 8MP a telefonului PadFone in partea din spate, iar in fata are o camera separata de 1.3 MP pentru apeluri video.

O data ce ai conectat statia dock la PadFone ai pana la 5 ore suplimentare autonomie baterie si cu ajutorul tehnologiei Asus Dynamic Display, ecranul telefonului se transfera in modul de functionare tableta.

Dispozitivul va fi disponibil incepand cu luna aprilie. Nu exista inca detalii oficiale referitoare la pret.

Cele mai citite