Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

SSX a fost lansat

Electronic Arts au anuntat ca EA Sports SSX a fost lansat in America astazi si va fi gasit in magazine de pe tot mapamondul pe 2 Martie. Pentru prima oara pentru un titlu SSX jocul este valabil in High Definition pentru Xbox 360 si pentru Playstation3.

Dean Richards, Managerul General al diviziunii Team & Action Sports, de la EA Sports a declarant "Suntem extreme de mandri de faptul ca in sfarsit am adus inapoi in vizorul public francize SSX, unul din cele mai interesante IP-uri care sunt detinute in totalitate de catre EA Sports. Am construit SSX cu ultimele tehnologii existente pentru a il face mai modern sis a se simta mai viu, dar, in pofida upgrade-ului fiecare persoana a fost de accord ca acest joc este 100% SSX la radacina sa.

O reinventare moderna a unui dintre cele mai interesante jocuri arcade a tuturor titlurilor SSX vor permite jucatorilor sa se bucure de satisfactia si gameplay-ul plin de adrenalina prin mai multe zone unice ale planetei. Utilizand sateliul topographic al NASA, SSX are o lume vast ape care jucatorii pot sa o exploreze. Prin noua regiuni diferite, SSX lanseaza un gameplay care sfideaza realitatea si permite jucatorilor in fiecare cursa sa participle in: Race, Trick, Survive mode pe versantii unor munti masivi. In plus, Explore, Global Events, si RiderNet – motorul SSX pentru recomandarea unui joc online care redefineste competitia sociala pentru jucatori, facand-o distractive in competitia cu prietenii fara lobby sau perioada de asteptare.

SSX2012VIDEOGAME

Cele mai citite

Error: No articles to display