Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Kaspersky Parental Control pentru Android si iOS

Kaspersky Lab lanseaza versiunile de testare beta pentru aplicatiile mobile de control parental, create pentru a proteja copiii de continutul online neadecvat, precum si pentru controlul asupra utilizarii aplicatiilor instalate pe tablete sau smartphone-uri. Solutia Kaspersky Parental Control va fi disponibila pentru telefoanele mobile inteligente si tabletele cu Android, precum si pentru dispozitivele cu iOS, adica iPhone si iPad, fiind prima solutie Kaspersky Lab dedicata acestei categorii de produse Apple.

Luand in considerare nivelul ridicat al ratei de adoptie a dispozitivelor mobile inteligente, in special a celor cu sistem de operare Android (48% din smartphone-urile vandute la nivel mondial sunt telefoane cu Android), protejarea copiilor, in fata continutului web nepotrivit varstei lor, reprezinta o problema care trebuie luata in considerare. Kaspersky Parental Control ofera parintilor un set de instrumente, care asigura o navigare online in siguranta pentru cei mici. Datorita diferentelor dintre sistemele de operare Android si iOS, cele doua aplicatii vor varia ca functionalitate.

Kaspersky Parental Control pentru dispozitivele mobile cu Android

Versiunea beta a acestei aplicatii ofera copiilor posibilitatea de a accesa Internetul, fara pericolul de a vizita pagini web neadecvate sau periculoase. Kaspersky Parental Control permite stabilirea unor categorii de site-uri ce urmeaza a fi restrictionate, precum cele care au continut pornografic, violent, referitor la droguri etc. De asemenea, paginile potential periculoase, precum cele de phishing sau cele care distribuie malware vor fi blocate automat. In plus, solutia Kaspersky Lab ofera posibilitatea de a selecta ce aplicatii instalate pe tableta sau smartphone vor fi accesate de copil si care vor fi restrictionate prin parola.

Kaspersky Parental Control (SafeBrowser) pentru iOS

Kaspersky Parental Control pentru dispozitivele cu sistem iOS include un browser web (SafeBrowser), care blocheaza continutul web daunator sau neadecvat. Dupa instalarea aplicatiei din App Store, parintii vor primi instructiuni detaliate, referitoare la modul in care trebuie configurat controlul parental pentru accesul web, precum si la restrictionarea utilizarii altor aplicatii (inclusiv a browser-elor alternative), folosind functiile standard din iOS. Solutia Kaspersky Lab ofera acelasi nivel de protectie online ca si in cazul aplicatiei pentru Android, adica filtreaza paginile web in functie de tip si categorie si blocheaza website-urile infectate, utilizand baza de date cloud a Kaspersky Lab.

Disponibilitate

Kaspersky Parental Control pentru dispozitivele cu Android este disponibil in Android Market incepand de astazi, 28 februarie, la urmatorul link: https://market.android.com/details?id=com.kaspersky.pctrl&feature=search_result.

Kaspersky Parental Control (SafeBrowser) pentru iOS poate fi descarcat din App Store incepand cu jumatatea lunii martie 2012. Cat timp se afla in versiune beta, ambele aplicatii sunt gratuite.

KasperskyLab logo

Cele mai citite

Error: No articles to display