Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Aplicatii Android iPhone: Euro 2012

Evenimentul fotbalistic cel mai important de vara asta este numai la 100 de zile distanta. Sponsorul oficial a lansat o aplicatie care ofera informatii exclusive pana la finala UEFA.

Avand in vedere ca mai sunt doar 100 de zile pana la UEFA Euro 2012 care va avea loc in Polonia si Ucraina, sponsorul oficial Carlsberg a lansat o aplicatie pentru smartphone care promite stiri si videoclipuri in exclusivitate.

Carlsberg Euro 2012

Aplicatia gratuita pentru Android si iPhone aduce stiri din fotbalul international, comentarii live ale meciului in timpul turneului si o serie de statistici actualizate in permanenta.

Exista, de asememnea, posibilitatea de a vota pentru omul Carlsberg al meciului, voturile voastre vor decide cine va primi premii dupa fiecare meci.

Aplicatia Euro 2012 va include de asemenea un modul de cautare a barurilor pentru a se asigura ca vei viziona meciurile cu o halba de bere a sponsorului in mana. Ofera de asemenea o serie de continut exclusiv de la fostul jucator de la Manchester United si cel mai bun portar al danemarcii - Peter Schmeichel.

In plus, utilizatorii aplicatiei au sansa de a castiga bilete la finala, deci grabiti-va sa o descarcati si aveti sansa sa vizitati Polonia si Ucraina vara asta.

Cele mai citite

Error: No articles to display