Iti dau reducere 1% la PC Garage

Wakfu a fost lansat

  • Published in Stiri MMO

Am tot auzit despre Wakfu inca din 2007. Publisherul, Ankama a tot aratat materiale promotionale pentru cativa ani, iar astazi, odata cu lansarea jocului, ei au publicat un ultim gameplay trailer pentru public. Cu el, studio-ul francez a anuntat detaliile unui special subscription care va fi valabila pentru jucatori de la prima luna dupa lansare.


Ce este Wakfu?

Wakfu este un Mass Multiplayer Online Roleplaying Game, free to play dar si cu un paid premium membership care va costa in jur de 5 £ pe luna, oferind cateva beneficii doar celor care platesc. Pe langa asta, jocul mai ofera si un online store cu o multime de schimbari cosmetice.

„Cu Wakfu, incercam sa oferim mai multa responsabilitate si libertate jucatorilor"a declarat Anthony Roux, Ankama CEO si Creative Director. Actiunile lor vor avea un impact real nu numai asupra caracterului lor dar si a asupra mediului si a situatiei economice si politice ale tarilor virtuale in care personajul lor se afla. Astfel, noi speram ca vom oferi o experienta originala care sa atraga jucatorii si sa ii tina aproape de joc.


Despre In-game Item Shop

Pentru multe MMO-uri free to play metoda prin care ele raman functionare este in-game item shop, care deseori vinde iteme cosmetice si unele potiuni care vor oferi o sansa jucatorului sa isi atinga telul mai rapid. In Wakfu, item-shopul va vinde emote-uri si seturi de imbracaminte plus capacitatea jucatorului de a isi customiza companionii si Haven Bag (Un fel de magazin si casa prezenta in joc). Arme si inele care vor creste in nivel odata cu jucatorul vor fi in acelasi timp valabile pentru vanzare. Aceste iteme vor incepe fara nici un fel de stat, dar in timp ele vor creste in nivel la fel ca jucatorul. Totusi, nici unul din aceste itemuri nu vor fi mai bune fata de cele create sau care cad de la diferiti bossi.


Subscription

Subscription-ul lunar va fi in discount pana la data de 31 Martie. In prima luna, Wakfu Membership va fi la un pret redus, iar dupa 1 Aprilie, aceasta se va intoarce la pretul normal cel de 5 £ pe luna.

Pentru mai multe detalii legate de oferta intrati aici: Link

6322

Cele mai citite