Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

AMD a anuntat achizitia companiei SeaMicro

AMD a anuntat semnarea contractului de achizitie a companiei SeaMicro, un pionier in industria de micro servere performante, cu consum redus de energie, pentru aproximativ 334 milioane USD, din care aproximativ 281 milioane USD vor fi platiti in lichiditati. Prin achizitia SeaMicro, AMD isi va accelera strategia de livrare a tehnologiilor de server catre clientii OEM ce deservesc centre de date in cloud. Cu tehnologiile de fabricatie SeaMicro si capacitatea de dezvoltare a acestora, AMD se va pozitiona in mod strategic pentru a oferi servere cu performante de varf, destinate fluxurilor de lucru masive, cum ar fi continut web dinamic, retele de socializare, motoare de cautare sau continut video.

Solutiile Microserver de la SeaMicro pregatesc scenariul pentru strategia AMD de a deveni lider in piata Cloud Data Center, aflata intr-o crestere accentuata. Tehnologiile de server AMD combinate cu tehnologiile SeaMicro asigura clientilor o gama extinsa de optiuni in privinta procesoarelor si platformelor, acestea putand ajuta semnificativ la reducerea complexitatii centrelor de date, a costurilor si consumului de energie, totodata oferind performante imbunatatite. AMD are in plan lansarea, in cea de a doua jumatate a anului, a primei solutii AMD Opteron™ ce combina tehnologii AMD si SeaMicro. Compania isi va pastra angajamentele in privinta pietei de servere traditionale, si va continua sa investeasca in aceasta zona.

''Prin achizitia SeaMicro, acceleram transformarea AMD intr-un inovator agil, capabil sa mizeze pe o pozitie de lider al pietei Cloud Data Center,'' a spus Rory Read, presedinte si CEO, AMD. ''SeaMicro este un pionier al tehnologiilor pentru servere cu eficienta ridicata in consumul de energie. Combinatia fara egal de capabilitati pentru procesare AMD, sisteme SeaMicro si tehnologii de fabricatie, impreuna cu tehnologiile noastre ambidextre ne pozitioneaza in mod unic pentru a ataca piata de servere.''

In urma achizitiei planurile financiare pentru anul 2012 ale AMD nu vor suferi schimbari. AMD va plati suma de lichiditati aferenta achizitiei din rezervele proprii.

amd-logo

Cele mai citite

Error: No articles to display