Iti dau reducere 1% la PC Garage

Visa si Samsung au lansat aplicatia oficiala pentru plati mobile

Visa si Samsung au lansat aplicatia oficiala pentru plati mobile, destinata Jocurilor Olimpice si Paralimpice. Samsung si Visa prezinta aplicatia la Mobile World Congress din Barcelona, intre 27 februarie si 1 martie. Modalitatea de plata inovatoare, sigura si convenabila, este subiectul unei serii de demonstratii la standurile Visa (Sala 1, Standul 1B19) si Samsung (Sala 8, Standul 8B169). Lansarea marcheaza parteneriatul dintre cei doi sponsori ai Jocurilor Olimpice si Paralimpice pentru a lansa pe piata modalitatea de plata mobila contactless, ca parte a sustinerii pe care o ofera editiei ce va avea loc la Londra in 2012.

„''Londra 2012 este o oportunitate valoroasa de a arata viitorul platilor si de a oferi o tehnologie ce va marca piata si dupa anul 2012. Noua aplicatie pentru plati mobile este cel mai important punct al acestei initiative,'' a declarat Sandra Alzetta, Head of Innovation in cadrul Visa Europe. ''Colaboram, de asemenea, cu mai multi parteneri, pentru a oferi utilizatorilor tehnologia platilor mobile. Am anuntat recent certificarea pentru plati prin NFC a mai multor telefoane ale marilor producatori, realizand astfel un pas important in accesibilizarea pentru utilizatori a platilor comerciale mobile.''

''Suntem incantati sa colaboram cu Visa pentru serviciul de plati mobile pentru Jocurile Olimpice si Jocurile Paralimpice de la Londra. Suntem increzatori ca aceasta lansare va motiva utilizatorii sa incerce si sa adopte aceasta modalitate usoara si sigura de plata. In calitate de partener cu vechime al Olimpiadei, precum si de lider in tehnologiile mobile, Samsung este dedicat sa ofere utilizatorilor experiente mobile inedite si convenabile pe durata Jocurilor Olimpice, prin intermediul parteneriatului nostru cu Visa.''

Aplicatia are la baza tehnologia Visa payWave, ce permite realizarea de plati contactless la punctele de vanzare. Pentru a efectua o plata, utilizatorii trebuie doar sa selecteze aplicatia de plata Visa, sa apese optiunea ''Pay'' si sa tina telefonul in dreptul unui cititor contactless. Aplicatia ofera, de asemenea, posibilitatea verificarii istoricului tranzactiilor si de a vizualiza bilantul actualizat al contului personal. Prin intermediul securitatii sporite si fiabilitatii de care dispune platforma de procesare Visa, platile mobile contactless sunt protejate de catre aceiasi termeni si conditii standard ce se aplica si cardurilor Visa.

In calitate de sponsor de TOP al Jocurilor Olimpice de peste 25 de ani si al Jocurilor Paralimpice incepand cu anul 2002, Visa creeaza si gestioneaza intreaga infrastructura si retea de plati din cadrul tuturor locatiilor Jocurilor. Pentru Londra 2012, vor exista peste 3000 de terminale contactless instalate in incinta locatiilor Jocurilor Olimpice si Paralimpice, prezentand modalitati de plata prepaid, contactless, tehnologii mobile si alte inovatii.

Din 2002, Visa Europe si-a extins suportul pentru Jocurile Olimpice si Paralimpice, oferind sustinere multor sportivi. Pentru Londra 2012, Visa sustine 21 de sportivi din 10 tari europene, prin intermediul programului Team Visa. Sportiva Team Visa, Gemma Mengual, din Spania, inotatoare la proba sincron ce a castigat doua medalii de argint la Jocurile Olimpice din 2008 de la Beijing, a fost prezenta la standul Visa de la Mobile World Congress (Sala 1, Standul 1B19) pe 28 februarie 2012.

samsung-logo

Cele mai citite

Error: No articles to display