Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Assassins Creed III va fi in America coloniala

Ieri am vazut cateva zvonuri aparute pe Kotaku care aratau un nou Assassins Creed cu un protagonist imbracat intr-un costum alb de asasin dar plin de movie nativ-americane. Astazi, Ubisoft a confirmat imaginea si ne-a prezentat box art-ul pentru joc. Asassins Creed III va fi incadrat in timpul razboiului de independenta in timpul Revolutiei Americane.


Ce stim?

Ultimul Assassins Creed din aceasta serie, va finaliza povestea lui Desmond si va introduce un nou personaj. Povestea lui Ezio Auditore s-a incheiat iar imaginile de ieri, prezentau un protagonist imbracat in alb, cu un topor intr-o mana si un pistol in alta.

Inca nu avem un nume pentru a asocia cu imaginea, pentru moment nici nu stim daca este intradevar indian, sau doar este imbracat ca unul. Pentru moment putem garanta influenta nativ-americana: armele, margelele de la gat si si intr-o oarecare masura si costumul, toate au un stil aparte. In acelasi timp, box-artul contine o imagine a steagului Betsy Ross, un steag american cu 13 stele, cate o stea pentru fiecare colonie, care a fost folosit dupa 1777. Asta incadreaza povestea jocului intr-un moment istoric real si destul de interesant.

In cele din urma stim un pic si despre developmentul jocului care este produs de o complet alta echipa fata de cea care a facut Assassins Creed: Revelations. Jocul a fost in development pentru mai mult de trei ani si va fi lansat undeva in Octombrie.


Ce nu stim?

Nu stim exact daca acest nou asasin imbracat in alb este pana la urma un francez, un indian sau un colonist. Nu stim ce arme va avea sau in ce oras/regiune va fi totul stabilit. Nu stim cat de mult va fi implicat Desmond in poveste, sau cum se va termina povestea lui pentru ca pana acum, a fost titlu dupa titlu un serial plin de cliffhangers.

Jocul va veni pe piata pe data de 30 Octombrie 2012, asa ca vom mai avea ceva timp de asteptat si... de ce nu? Speculat.

cov 228 v1 l

Cele mai citite

Error: No articles to display