Samsung GALAXY S II - cel mai bun smartphone

Samsung GALAXY S II a primit titlul de ''Best Smartphone'' din partea GSMA, o organizatie care reprezinta interesele industriei de comunicatii mobile in intreaga lume si gazduieste evenimentul Mobile World Congress din Barcelona. Aceasta onoare vine ca o recunoastere a performantelor impresionante ale dispozitivului si a interesului remarcabil aratat de catre utilizatori. GALAXY S II, smartphone-ul de referinta al Samsung, s-a vandut in peste 10 milioane de unitati la nivel mondial in doar 5 luni, mai rapid decat orice alt dispozitiv din istoria Samsung si a depasit cifra de 20 de milioane de unitati in 10 luni.

GALAXY S II este un smartphone subtire (8.49mm) si usor, sustinut de un procesor dual-core si un display uimitor Super AMOLED Plus. Cele patru hub-uri de continut si divertisment, create de Samsung, ofera acces instant la muzica, jocuri, e-reading si servicii de networking social.

''GALAXY S II a setat noi standarde pentru smartphone-uri, ducand la un nivel complet nou viteza de raspuns, calitatea display-ului si a continutului'', a declarat JK Shin, Presedinte a IT & Mobile Communications Division a Samsung Electronics. ''Avand in vedere succesul de care se bucura gama GALAXY, suntem onorati de primirea acestui titlu si mandri pentru modul in care acest smartphone a schimbat experienta tehnologiei mobile pe piata si pentru utilizatori.''

In cadrul Mobile World Congress 2012, Samsung continua sa demonstreze grija constanta pentru inovatie prin intermediul unor modele precum GALAXY Note 10.1, o noua categorie de dispozitive cu un ecran captivant de 10.1'' si flexibilitate S Pen; GALAXY Beam, un smartphone cu proiector, care ofera posibilitatea unei experiente de sharing instant; alte imbunatatiri aduse gamei de dispozitive GALAXY, continutului si serviciilor sale.

Samsung-Galaxy-S-II-White

Cele mai citite