Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

OnLive Desktop aduce Microsoft Office pe tabletele Android

Utilizatorii de tablete Android vor putea in curand sa acceseze Windows 7, Microsoft Word, Excel, Powerpoint si Internet Explorer, conform anuntului OnLive Desktop Plus.

OnLive Desktop, aplicatia impresionanta care aduce pe tablete o versiune a sistemului de operare Windows 7, a sosit la Android Market in Statele Unite.

Serviciul pe baza de abonament permite utilizatorilor sa acceseze de la distanta desktop-ul tactil Windows 7 cu si adauga Microsoft Office, Word, Excel si Powerpoint.

OnLive Desktop Android

Mai mult, daca te inscri pentru serviciul OnLive Desktop Plus, pentru 4,99 dolari/luna vei avea acces prioritar la viteze de internet incredibile OnLive prin cloud, indiferent de viteza retelei tale Wi-Fi.

Testele recente, realizate pe navigatorul Internet Explorer 9 cu flash activat au inregistrat viteze de descarcare de aproximativ 650Mbps.

Acestea cresc dramatic timpul de incaracare a paginii atunci cand descarci atasamente email mari sau cand transferi fisiere mari prin intermediul serviciilor ca Dropbox, compatibil cu OnLive Desktop.

OnLive, care a anuntat serviciul pentru iPad la CES 2012, nu a anuntat data de lansare in Europa, dar presupunem ca aceasta nu va fi prea departe.

Compania a adus deja beneficii imense tabletelor Android in ultimele luni cu lansarea aplicatiei pentru jocuri OnLive, aducand jocuri la calitate de consola pe tabletele Android, putand sa te joci complet prin intermediul cloud.

Cele mai citite

Error: No articles to display