Samsung a vandut 2 milioane de telefoane Galaxy Note

Dupa ce a cauzat confuzie pe scara larga atunci cand a fost lansat, noile informatii arata ca telefonul Samsung Galaxy Note cu ecran de 5.3 inch a inregistrat 2 milioane de unitati vandute pana acum.

Samsung a prezentat Galaxy Note 10.1 la MWC 2012. Predecesorul acestuia a avut un start bun, modelul initial Samsung Galaxy Note a inregistrat 2 milioane de unitati vandute.

Samsung-Galaxy-Note

Chiar daca Samsung nu a oferit informatii detaliate cu privire la unitatile vandute, cifrele mari ofera o perspectiva asupra succesului telefonului experimental in cea mai mare masura.

Caracteristici Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note este un dispozitiv puternic pe piata smartphone cu procesor dual-core de 1.4 GHz alaturi de un ecran mare de 5.3 inch HD Super AMOLED care beneficiaza de o rezolutie magnifica de 1280x800p.

Cu sistem de operare Google Android 2.3 Gingerbread, Samsung Galaxy Note beneficiaza de camera de 8 megapixeli in partea din spate cu abilitati de inrgeistrare Full HD 1080p si o a doua camera de 2 megapixeli in partea din fata.

Cu o grosime de doar 9.65mm, Samsung Galaxy Note gazduieste stylus-ul Samsung S Pen ce poate fi pastrat langa telefon, care permite utilizatorilor sa ia notite de mana, daca doresc.

Te-a cucerit Samsung Galaxy Note sau nu-l vezi decat ca un pretendent supradimensionat pe piata smartphone?

Cele mai citite