Logitech Speaker Z623 - certificat THX

Logitech a lansat Speaker System Z623, un sistem de boxe 2.1, cu putere de 200W si certificare THX. Partea interesanta la acest sistem este faptul ca poti conecta simultan pana la 3 surse audio la el. Astfel poti reda sunetul din diferite echipamente - calculator, consola, televizor - fara a fi necesara schimbarea cablurilor.

Poti seta sistemul exact cum iti doresti, Logitech punand la dispozitie toate input-urile si cablurile de care ai nevoie pentru a face sa rasune 3 dispozitive audio. Cu ajutorul conectorului RCA, a input-urilor de 3,5 mm si mufei pentru casti integrata, totul poate fi instalat in cateva minute, pentru a te bucura de sunet bogat de la calculator, consola de joc, playere muzicale, televizor sau player-ul DVD. Pentru a fi in control total, comenzile integrate pe boxa dreapta iti permit sa ajustezi volumul si nivelul bass-ului.

Pentru a trai o experienta sonica autentica, boxele Logitech Z623 sunt certificate THX si sunt proiectate pentru a recrea balanta tonala a oricarei surse de sunet. Pentru a obtine certificatul THX, sistemul Z623 cu doi sateliti si un subwoofer a trebuit sa atinga anumite standarde stricte de performanta. Inginerii Logitech au lucrat alaturi de THX, operand peste 400 de teste de reper acustice si electrice ce au acoperit zone precum raspunsul frecventei, output-ul de energie, distorsul, zgomotul si performanta generala.

Logitech Speaker System Z623 va fi disponibil in Europa din luna septembrie la un pret de 169,99 Euro.

Logitech Z623

Cele mai citite