Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Data de lansare Medal of Honor: Warfighter

Trailerul de debut al jocului nu demult anuntat, Medal of Honor: Warfighter este disponibil, cu el fiind anuntata si data oficiala pentru lansarea jocului. Astfel, noul titlu din seria MoH, creat de studiourile Danger Close pe baza engine-ului Frostbyte 2 va fi lansat in toamna acestui an, mai exact pe 23 Octombrie 2012.

Din trailerul prezentat, vedem ca Frostbyte 2 este folosit la maxim, efectele vizuale fiind mai mult decat satisfacatoare. Mai mult, se pare ca elicoptere, barci cu motor, dar si alte vehicule terestre vor putea fi controlate in joc.

De asemenea, daca esti unul din cei ce cumpara jocuri inainte de lansare, atunci vei fi bucuros sa aflii ca EA a pregatit o versiune limitata ce va fi oferita tuturor utilizatorilor care vor precomanda MoH: Warfighter.

medal of honor warfighter

Cele mai citite

Error: No articles to display