AMD Radeon HD 7870 GHz Edition si AMD Radeon HD 7850 intra in lupta

AMD a anuntat adaugarea a doua noi produse in gama bazata pe procesoare grafice pe 28nm, respective placile grafice AMD Radeon™ HD 7870 GHz Edition si AMD Radeon™ HD 7850. Echipate cu tehnologia AMD, de ultima generatie, Graphics Core Next Architecture (GCN), pentru performante spectaculoase si eficienta energetica, seria AMD Radeon™ HD 7800 dispune de suport PCI Express® 3.0 si tehnologie AMD ZeroCore Power. Gamerii pot intra deja in lupta, modifica setari si pot extinde campul vizual cu tehnologia AMD Eyefinity 2.0, multumita celor mai avansate procesoare grafice din industrie.

"Create pentru a domina, proiectate pentru eficienta si echipate cu functii incredibile, noile placi grafice din seria AMD Radeon HD 7800 ofera nu doar cel mai avansat cip grafic din lume, dar livreaza performantele incredibile de care orice gamer are nevoie," a spus Matt Skynner vice presedinte si manager general, Divizia GPU. "AMD continua sa fie lider in industria de grafica pentru computere desktop multumita tehnologiilor invoatoare, printre care Arhitectura GCN."

amd-radeon-hd-7870

Cu o cerere in continua crestere pentru mai multa performanta, care sa ofere suport celor mai pretentioase jocuri, seria de placi grafice AMD Radeon HD 7800 este pregatita pentru generatiile de jocuri si aplicatii ce vor veni. Iar pentru cei aflati in cautarea unui upgrade de ultima ora, seria AMD Radeon HD 7800 este alegerea ideala.

Placile AMD Radeon HD 7870 GHz Edition si AMD Radeon HD 7850 sunt echipate cu 2GB de memorie GDDR5 si vor fi disponibile la nivel mondial de la parteneri precum ASUS, Club 3D, Diamond, Gigabyte, HIS, MSI, Powercolor, Sapphire, VisionTek si XFX, prin intermediul magazinelor retail si e-tail, cu preturi incepand de la $249.

Cele mai citite