Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google mareste capacitatea aplicatiilor Android de la 50MB la 4GB

In urma introducerii primelor smartphone-uri si tablete quad-core, Google a anuntat ca va mari limita de capacitate a aplicatiilor Android.

Google si-a extins oferta de aplicatii Android, dezvaluind ca a marit dimensiunea limita a aplicatiilor pentru dispozitive mobile si permite programatorilor sa creeze software pentru tablete si smartphone care are pana la 4GB.

android-logo

Limitate anterior la 50MB, noile aplicatii mari vor permite programatorilor sa creeze software pentru cele mai puternice dispozititve disponibile, marind posibilitatile jocurilor pe dispozitive mobile, a editarii de imagini si a o serie de altor aplicatii.

Facand anuntul pe blogul oficial Android pentru programatori, Google a dezvaluit ca aplicatiile vor fi introduse sub forma a doua "fisiere de expansiune" fiiecare de pana la 2GB, bazandu-se pe fisierul APK limitat la 50MB.

"Aplicatiile Android au fost pana acum limitate la dimensiunea maxima de 50MB. Acest lucru functioneaza pentru majoritatea aplicatiilor, iar mai mic inseamna in general mai bun - fiecare megabyte adaugat face mai dificil pentru utilizator descarcarea si rularea. Cu toate astea, unele aplicatii, precum jocuri 3D intecractive de inalta calitate necesita mai multe resurse," spune anuntul oficial. "Deci astazi, marim limita dimensiunii aplicatiilor la 4GB."

Dimensiunile mari ale aplicatiilor vor imbunatati experienta utilizatorilor si posibilitatile dispozitivelor?

Cele mai citite

Error: No articles to display