Iti dau reducere 1% la PC Garage

Mass Effect 3 a inregistrat 3.5 milioane de unitati vandute

EA a dezvaluit cifrele vanzarilor pentru Mass Effect 3. EA a anuntat ca a vandut un numar impresionant de 3.5 milioane de copii ale Mass Efect 3 catre comerciantii cu amanuntul din intreaga lume.

Descriind lansarea BioWare ca "primul eveniment de cultura pop si cea mai mare lansare de divertisment a anului 2012", febra ce inconjoara lansarea Mass Efect 3 a facut ca retailerii sa se indrepte care oferta MMO.

MassEffect3

"Am fost cu adevarat impresionati de raspunsul uimitor de la fani si de criticile Mass Effect 3" spune Dr. Ray Muzyka, cofondator al companiei BioWare care a creat Mass Effect 3.

"Jocul ofera o experienta captivanta, in care deciziile pe care le iei si alegerile pe care le faci vor fi cu tine pentru urmatoarele luni sau urmatorii ani. Suntem extrem de mandrii de Casey Hudson si echipele din Edmondo si Montreal care au realizat cel mai bun joc BioWare facut vreodata."

Alte cifre Mass Effect 3 dezvaluite arata ca jocul a vandut un numar impresionant de 890.000 de copii in ziua lansarii, numai in Statele Unite.

Ti-ai cumparat deja Mass Effect 3?

Cele mai citite