Valve aproape a infirmat productia unei noi generatii de console

Saptamana trecuta, am auzit mai multe zvonuri care spuneau ca Valve se pregateste sa lanseze o noua generatie de console cu o configuratie specifica (Procesor Intel I7, Placa video NVidia si 8 giga RAM) plus cateva noi tehnologii inclusiv cateva patente Valve pentru controller cu piese interschimbabile si tehnologie capabila sa citeasca semnalele biometrice in timpul jocului.


Dar inainte sa visam ca bataile inimii, transpiratia si raspunsul galvanic al pielii or sa fie folosit live intr-un joc, Valve a venit si a confirmat sau infirmat zvonul. In urma unui interviu, Doug Lombardi, vice presedintele de Marketing a raspuns ce a putut si el la zecile de intrebari curioase din partea reporterilor. Raspunsul lui? „Totdeauna am fost foarte deschisi cu tehnologia biometrica si noi echipamente care pot interactiona cu jucatorii. Cred ca avem o idee interesanta si cu siguranta lucram la ceva de genul", dupa ce ne-a ridicat sperantele el a continuat cu „Dar va dura foarte mult pana cand Valve la lansa ceva hardware".


Asa ca faimoasa Steam Box care a castigat reputatie in mintile fanilor in doar cateva zile, inainte sa fie infirmata ca nimic altceva decat un zvon nefondat este totusi o posibilitate pe care o vom vedea intr-un viitor indepartat. Cu siguranta nu ne putem astepta la vreo lansare surpriza sau o publicatie oficiala anul acesta.


Dar Valve a confirmat faptul ca ei lucreaza la o noua interfata pentru Steam numita Steam Big Picture Mode UI care va fi lansata intr-un viitor apropiat. Aceasta noua interfata este menita sa usureze gaming-ul online, pentru persoanele care au PC-ul conectat la un televizor. Tot Valve a spus ca au folosit tehnologie proprie pentru teste si ca vor vedea cum vor implementa tehnologia asta in viitor in viitor.


Deci pe scurt zis, Valve nu a confirmat faptul ca ei lucreaza la o consola, de fapt au refuzat sa vorbeasca despre subiect; dar nici nu au infirmat zvonurile. Ceea ce au zis totusi este ca asa zisul sistem Valve va fi posibil intr-un viitor indepartat, dar in nici un caz in cursul anului acesta.

steambox

Cele mai citite

Error: No articles to display