Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Kingdoms of Amalur a vandut peste 330.000 de unitati

  • Published in Stiri RPG

Kingdoms of Amalur este un nou venit pe scena RPG-urilor dominate de Witcher, Skyrim si Dragon Age. Dar aparent soarta noului titlu a fost una destul bine, fiindca este unul din cele mai vandute jocuri din Februarie.


Este o veste buna sau nu? Pai daca titlul a fost unul de succes atunci cei 330.000 de fani din State au votat cu portofelul si au suportat tanra companie.


330.000 de copii poate nu suna ca o vanzare foarte mare, dar sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le luam in considerare. In primul rand Kingdoms of Amalur este o proprietate noua, de fapt este singurul titlu nou din Februarie. Poate ca a avut noroc pentru ca a debutat odata cu UFC Undisputed 3 si Just Dance, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ignoram succesul tinerei companii. In plus, numarul vanzarilor este doar pentru America, si doar anumiti retaileri. Daca ar fi sa luam in considerare vanzarile din Europa, Asia, Australia si a tuturor retailerilor, probabil ca vanzarile vor fi mult mai mari.


Din nefericire, asta nu ne spune foarte multe despre viitorul companiei fiindca EA este cel care are ultimul cuvant, dar rezultatele sunt destul de bune incat sa ne asteptam la o viitoare serie. In afara de noul DLC, care trebuie lansat, Studio 38 vor sa se focalizeze pe telul original al jocului, respectiv un MMO. Daca numerele sunt destul de ridicate cat sa vedem aceasta posibilitate infaptuita, vom avea de vazut.


koa-wallpaper

Cele mai citite

Error: No articles to display