Iti dau reducere 1% la PC Garage

Yahoo da in judecata Facebook

Yahoo intentioneaza sa duca Facebook in instanta pentru insusirea frauduloasa a unor patente care ocupa o gama imensa din functionalitatatile retelei sociale Facebook.

Yahoo a dat in judecata Facebook pentru insusirea frauduloasa a unor patente si sutine ca reteaua sociala dominanta si-a fondat succesul pe tehnologia de retea sociala patentata a companiei Yahoo.

Facebook-Timeline

In proces, Yahoo acuza Facebook ca a utilizat aproximativ 10 dintre patentele sale si pune in discutie dreptul Facebook de a utiliza caracteristica flux de stiri, comentarii sociale, caracteristici de publicitate, mesagerie, personalizare site si mai multe.

Dupa ce a emis o acuzare puternica, gigantul internetului spune ca va cere despagubiri de la Facebook pentru utilizarea tehnologiei. Se crede ca cele doua companii au discutat despre licente si patente, dar se pare ca negocierile au esuat.

Yahoo spune "Brevetele Yahoo se refera la inovatii de ultima ora in produsele online, inclusiv mesagerie, flux de stiri, comentarii sociale, afisarea reclamelor, prevenirea fraudei de click si controlul confidentialitatii."

"Intregul model al retelei sociale Facebook, care permite utilizatorilor sa creeze profile si sa se conecteze, printre altele, cu persoane si companii, se bazeaza pe tehnologia de retea sociala Yahoo."

Cele mai citite