Samsung Galaxy S se reseteaza automat

Samsung deja lucreaza pentru a repara eroarea telefonului mobil Galaxy S.

Numerosi utilizatori de Samsung Galaxy S au reportat o eroare la dispozitivul Android care cauzeaza aparent resetarea automata a telefonului si stergerea datelor atunci cand este conectat la calculator.

Prin conectarea telefonului mobil Galaxy S la un calculator prin intermediul utilitarului descarcabil Kies  numerosi utilizatori au putut observa ca dispozitivul lor Samsung se reintoarce la setarile din fabrica, iar problema se pare ca apare la telefoanele care au memorate fisiere cu o extensie mai lunga de 16 caractere.

In timp ce stergerea acestui tip de fisiere ar trebui sa impiedice resetarea automata, exista inca o posibilitate de ingrijorare pentru detinatorii unui Glaxy S pana cand Samsung, care a anuntat ca lucreaza pentru repararea acestei erori, va veni cu o solutie.

Lansat luna trecuta, telefonul mobil Galaxy S a avut un succes fenomenal pe piata smartphone rivalizand cu modelul HTC pentru cel mai bun Android. Cu un afisaj Super AMOLED de 4 inch si video HD 720p, caracteristicile telefonului Galaxy S au atat stil cat si substanta.

Ati intalnit erori la telefonul mobil Samsung Galaxy S?

 

samsung galaxy s

Cele mai citite