Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

SimCity 5 va aparea in 2013

simcity-logo

Au trecut mai bine de opt ani ani de cand am auzit vorbindu-se de un titlu SimCity, dar in cele din urma Maxis, mintile din spatele jocurilor Sims si Spore au anuntat ca undeva la anul vom avea o noua aditie la franciza care ne-a permis sa construim, sa administram si sa distrugem mici lumi create de imaginatia noastra.

Anuntul nu este o surpriza, mai ales ca ca pe undeva prin Februarie o revista germana numita GameStar au discutat cu Maxis despre viitoarele lor titluri, iar developerii au tinut sa anunte ca pe undeva pe la anul vom avea un nou titlu in mult indragita franciza SimCity.

In design, jocul arata foarte similar cu titlurile mai vechi, adica construiesti un oras, il faci sa creasca si dupa care il distrugi prin dezastre greu de imaginat. Dar el este si foarte diferit. Hardware-ul modern le-a permis developerilor sa construiasca ceea ce poate fi cel mai impresionant, mai maret si mai captivant titlu de pana acum.

Ultimul SimCity a fost lansat in 2003 si a trecut aproape un deceniu de atunci. In tot acest timp, capacitatile hardware au crescut considerabil, iar un nou titlu destinat PC-ului, ar putea face ceea ce nici fanii nu si-ar fi imaginat in trecut.  Bazat pe engine-ul GlassBox, jocul promite simularea fluida si complexa a unui oras aproape real.

Electronic Arts a notat ca jocul isi va centra atentia pe resursele limitate si modul in care acestea vor fi administrate in timpul constructiei si expansiunii orasului. Compania a mai anuntat ca jocul va suporta Multiplayer, intr-un fel fiind primul SimCity care permite mai multor jucatori sa isi construiasca viziunile lor personale.

Origin are deja un pre-order la pretul de 60$ pentru Limited edition sau un Digital Deluxe Package la 80$. Limited Edition va introduce super-eroi si ticalosi, plus cateva obiecte misterioase. Pentru Digital Deluxe, o sa avem tot ce am zis mai sus plus cateva orase tematice precum Anglia, Franta si Germania.

Simcity va trebui sa apara undeva in 2013. Pentru mai multe detalii vizitati simcity.com

Cele mai citite

Error: No articles to display