Sony Xperia Sola Android - caracteristici, data de lansare

Sony Xperia Sola beneficiaza de ecran Reality de la Sony de 3.7 inch, procesor de 1GHz si aduce tehnologia inovativa Floating touch.

Sony a anuntat un nou telefon care se adauga la gama sa de telefoane Android: Xperia Sola.

Sola vine cu Android 2.3 Gingerbread, dar promite o actualizare Ice Cream Sandwich vara asta si beneficiaza de cea mai recenta tehnologie Sony.

Cea mai inovativa si probabil cea mai interesanta caracteristica este sistemul de navigare Flouting Touch, permitand utilizatorilor sa navigheze pe paginile de internet fara sa atinga propriu-zis ecranul.

Sony Xpera Sola

Caracteristici Sony Xperia Sola

Exclusiv la Xperia Sola, caracteristica floating touch se comporta ca un cursor de mouse de calculator permitand utilizatorilor sa treaca degetele prin fata ecranului pentru a naviga si sa intre pe paginile web doar prin apasarea link-ului dorit.

"Xperia Sola vine cu puterea Sony si un sentiment de magie cu floating touch, oferind clientilor un mod nou amuzant de a naviga pe internet si cea mai recenta tehnologie" a sus directorul de marketing Xperia.

Impreuna cu procesorul de 1GHz dual-core al telefonului Sola, caracteristica floating touch ajuta la multi-tasking si navigarea pe internet super-rapid. Cipul este acelasi utilizat la Xperia U de 3.5 inch si Xperia P de 4 inch. Cu afisaj Reality Display de 3.7 inch, Sola sta confortabil intre cele doua.

Claritatea display-ului Reality BRAVIA pentru dispozitive mobile impreuna cu sistemul audio xLOUD 3D surround ofera o experienta de divertisment impresionanta.

Pentru o experienta complet personalizata, Sola vine cu NFC activat cu doua Xperia SmartTags. Ideea e sa ai un SmartTag pentru diferite scenarii care poate fi activat instant prin atingerea SmartTag pe smartphone.

"Cu Xperia SmartTags si acces la cel mai recent continut prin intermediul Sony Entertainment Network, Xperia Sola este perfect pentru utilizatorii care cauta un smartphone inovativ si inteligent usor de utilizat si cel mai bun in materie de divertisment." spune Sony.

Alte caracteristici includ spatiu de stocare intern de 8GB, camera de 5 megapixeli si acces direct la reteaua Sony Entertainment unde poti gasi cele mai noi melodii sau filme cu Music si Video Unlimited.

Data de lansare Sony Xperia Sola

Telefonul Xperia Sola va fi disponibil incepand cu cel de-al doilea trimestru al acestui an in culorile negru, alb si rosu.

Cele mai citite