BenQ lanseaza in Romania proiectorul W703D

BenQ lanseaza in Romania proiectorul W703D, destinat zonei de home entertainment, fiind primul proiector 3D HD care permite conversia in timp real a imaginilor 2D in imagini 3D.

Noul proiector BenQ aduce un plus de stil oricarei incaperi printr-un designul elegant si compact, de culoare alb sidef. Convertorul 3D incorporat permite transformarea oricarui continut 2D in imagini 3D, tehnologie prin care utilizatorii au acces la o gama larga de divertisment 3D. Mai mult, optiunea de ajustare a efectelor 3D permite o personalizare si mai mare a imaginii. Ochelarii 3D nu necesita un emitator suplimentar, sincronizandu-se direct cu imaginile proiectate.

Imaginile HighDefinition sunt proiectate la o calitate foarte buna chiar si in incaperi intens luminate, datorita contrastului nativ de 10.000:1, a luminozitatii de 2200 ANSI Lumeni si a compatibilitatii HDTV de 480i-1080p. Modelul W703D este conceput pentru utilizatorii care isi doresc sa se bucure de o experienta 3D captivanta. Fie ca este vorba de filme 3D vizionate direct de pe BlueRay, competitii sportive urmarite prin receptorul de cablu sau satelit ori jocurile preferate jucate de pe PS3, continutul 3D este redat cu usurinta datorita standardului de conexiune HDMI 1.4 si tehnologiilor BrilliantColorTM si VIDITM .

Benq-W703D

''BenQ W703D este ideal pentru toti cei care pana acum isi doreau acasa, pe un intreg perete, distractie 3D, dar nu aveau continut 3D. De acum pot sa beneficieze de acesta prin conversia 2D-3D. În plus, pretul proiectorului este unul accesibil'', a declarat Dragos Salamac - Team Leader BenQ Romania.

BenQ W703D are capacitatea de a proiecta imagini cu o diagonala de pana la 7,6 metri, fiind adecvat pentru audiente de pana la 10-20 persoane. Este echipat cu un difuzor incorporat cu o putere de 10W, care asigura un sunet de calitate si permite redarea filmelor preferate sau a celor mai noi jocuri fara a mai avea nevoie de alte difuzoare externe. W703D ofera posibilitati multiple de conectare si detecteaza automat sursa de semnal 3D. Interfata HDMI permite realizarea cu usurinta a conectivitatii audio si video.

Procesorul de imagine asigura proiectarea unor imagini clare, puternice si vii, iar datorita sistemului optic fara filtre de praf culorile nu vor suferi in timp modificari de calitate. Pastrarea calitatii imaginii permite redarea celor mai mici detalii, fara a aparea degradarea sau pierderea culorilor, chiar si dupa o utilizare indelungata. Modelul W703D include sistemul BenQ de management al culorilor si sistemul de control al culorilor in mod 3D, care asigura alaturi de tehnologia Wall Color Correction o experienta de vizualizare optima pe orice culoare de ecran/perete.

Proiectorul vine cu o telecomanda cu tastatura iluminata, usor de controlat chiar si pe intuneric. Durata de viata a lampii este de 6.000 de ore in mod eco, ceea ce se traduce printr-o functionare intensa a proiectorului pe o perioada de 5-6 ani, sau o utilizare in weekend de 9-10 ani.

Noul proiector BenQ W703D este disponibil pe piata din Romania prin partenerii oficiali BenQ din Romania - Darer, IT Direct, Scop, RHS, la un pret estimativ de 2.800 lei.

Cele mai citite