Lista telefoanelor HTC care vor primi Android 4.0 ICS

Sistemul de operare a Ice Cream Sandwich a fost lansat anul trecut impreuna cu Samsung Galaxy Nexus. HTC a dezvaluit lista telefoanelor sale care vor primi Android 4.0 ICS.

HTC a anuntat ca recent lansatul sistem de operare Android 4.0, Ice Cream Sandwich, va ajunge pe o serie de telefoane in urmatoarele saptamani.

Dupa ce Samsung Galaxy S2 a inceput actualizarea la cel mai recent sistem de operare Android, iar la MWC 2012 au fost anuntate o serie de dispozitive care vor sosi cu cel mai recent soft Google, fanii HTC pot rasufla usurati dupa ce producatorul a dat o lista cu dispozitivele care vor beneficia de upgradarea Ice Cream Sandwich.

htc-android-ice-cream-sandwich

"Suntem cu totii incantati de faptul ca Android 4.0, Ice Cream Sandwich, vine la HTC" spune compania in anuntul sau oficial. Rivalul Apple si Samsung adauga: "Suntem la inceput in actualizarea la Android 4.0 a telefoanelor HTC Sensation si HTC Sensation XE", iar upgardarile vor fi disponibile la scara larga in saptamanile ce urmeaza.

"Actualizarea pentru HTC Sensation 4G si HTC Sensation XL va urma. Tineti cont de faptul ca o data ce incepem actualizarile va dura pana cand fiecare tara va primi actualizarea."

Urmatoarele dispozitive vor primi Ice Cream Sandwich:

DROID Incredible 2 by HTC
HTC Amaze 4G
HTC Desire S
HTC Desire HD
HTC EVO 3D
HTC EVO Design 4G
HTC Incredible S
HTC Sensation
HTC Sensation XL
HTC Sensation 4G
HTC Sensation XE
HTC Raider
HTC Rezound
HTC Rhyme
HTC Thunderbolt
HTC Vivid

Cativa membri ai comunitatii HTC au observat absenta telefoanelor Desire Z si Wildfire S de pe lista, dar cei care detin unul dintre aceste telefoane ar trebui sa fie cu ochii pe blogul HTC pentru orice noutati legate de actualizari.

Telefonul tau se afla pe lista dispozitivelor programate sa primeasca Ice Cream Sandwich?

Cele mai citite