Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Baldur's Gate: Enhanced Edition anuntat

Acum ceva timp anuntam ca site-ul oficial Baldur's Gate ne pregateste ceva. Daca atunci speram la un nou joc din iubita serie Baldur's Gate, acum am fost putin dezamagiti, afland ca nu este vorba de un nou titlu, ci o imbunatatire a celor vechi.

Astfel Baldur's Gate Enhanced Edition si Baldur's Gate II Enhanced Edition vor fi doua versiuni ale jocului, imbunatatite  de catre studiourile Overhaul Games acestia urmand sa re-gandeasca engine-ul grafic Infinity Engine pentru a oferi un aspect modern, dar si introducerea de noi trasaturi pentru a aduce jocul la cerintele actuale ale gamerilor.

Chiar daca nu a fost ceea ce speram, este totusi o veste buna a fanilor RPG-urilor old-school, si poate pe viitor vom auzi ceva vesti despre un viitor titlu Baldur's Gate. Pana atunci, ne putem multumi cu rejucarea in varianta moderna a acestei serii de RPG-uri definitorii pentru genul lor, versiunea imbunatatita urmand sa fie lansata in vara acestui an.

baldur's gate enhanced edition

Cele mai citite

Error: No articles to display