HP aduce in Romania ultrabook-ul de business - HP Folio13

HP aduce in Romania modelul HP Folio13, primul Ultrabook™ din portofoliul companiei si, totodata, primul ultrabook de business. Subtire si usor, el se remarca printr-o serie de optiuni puternice de securitate si un hard-disk SSD ce le permite utilizatorilor sa lucreze si sa se miste in voie.

Mai mult decat atat, noul ultrabook sustine pana la 9 ore de lucru neintrerupt, dovedind astfel cea mai mare autonomie a bateriei de pe piata mondiala de ultrabook-uri. Astfel, utilizatorii se pot baza pe bateria HP Folio13 pentru o zi intreaga de lucru, scapand de grija adaptoarelor de alimentare. Ultrabook-ul dispune si de un numar mare de porturi, inclusiv un port dedicat pentru Ethernet, ceea ce inseamna ca utilizatorii nu mai au nevoie de alte accesorii externe pentru a le sustine activitatea. HP Folio13 este, astfel, echipamentul potrivit pentru toti utilizatorii care isi doresc sa lucreze usor chiar si atunci cand sunt in miscare sau cand calatoresc.

Cu o grosime de nici 18 mm si un display Brightview HD cu diagonala de 13,3 inci, HP Folio13 cantareste doar 1,5 kg. El combina un design modern si atragator pentru consumatori cu securitatea si puterea de procesare de care au nevoie utilizatorii de business.

HP-Folio13

Sutinut de cele mai noi modele de procesoare Intel® Core™, HP Folio13 integreaza, de asemenea, Intel Rapid Start Technology, o solutie care imbunatateste viteza de initiere a sistemelor interne, ajutand astfel utilizatorii sa economiseasca timp.

Pentru acei utilizatori care trebuie sa lucreze in conditii cu iluminare slaba, HP Folio13 e prevazut si cu o tastatura retroiluminata. O gama variata de port-uri, inclusiv porturi pentru conexiuni RJ-45 si USB 3.0, le ofera utilizatorilor flexibilitatea de a se conecta usor la informatia de care au nevoie. In plus, HP Folio13 incorporeaza un hard-disk SSD de 128 GB ce asigura timpi scurti de raspuns si un plus de fiabilitate.

Unul dintre modelele HP Folio13 disponibile pe piata include si un chip TPM Embedded Security, care protejeaza datele din emailuri, precum si informatia stocata pe hard-disk.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale noului model HP este tehnologia HP CoolSense, o tehnologie ce utilizeaza elemente de hardware si software inteligent pentru a face posibila o racire mai buna a ultrabook-ului. In plus, pentru suport multi-touch avansat si foarte precis, Folio13 include si HP ImagePad, iar gama de caracteristici avansate ale echipamentului este completata de HP TrueVision HD Webcam, pentru imagini HD mai clare si mai luminoase, si de sistemul de sunet Dolby Advanced Audio.

HP Folio13 poate fi configurat sa sustina diferite sisteme de operare Microsoft Windows®, inclusiv Windows 7 Professional. O garantie de trei ani de zile este disponibila pentru toti utilizatorii care aleg optiunea HP Care Pack.

HP Folio13 este disponibil la distribuitorii autorizati HP la pretul de 4.999 RON.

Cele mai citite