AMD a lansat rapid Radeon 7900, Radeon 7700 si acum Radeon 7800

AMD a atins un obiectiv major in industria de placi video, in decursul a mai putin de trei luni, odata cu lansarea pe piata a gamei complete de cipuri grafice de ultima generatie AMD Radeon HD 7000. Incepand din Decembrie, AMD a lansat seria AMD Radeon™ HD 7900, urmata in Februarie de seria AMD Radeon™ HD 7700 si completata acum de disponibilitatea placilor grafice din seria AMD Radeon™ HD 7800.

''Prin introducerea pe piata a primelor placi grafice pe tehnologie 28nm, in Decembrie, am fost mai motivati sa fortam limitele tehnologice, cu fiecare produs lansat,'' a spus Zvika Greenstein, director management de produs, Divizia GPU, AMD. ''Luati in calcul setul de tehnologii disponibile: Graphics Core Next, AMD Eyefinity 2.0, AMD PowerTune, AMD ZeroCore Power si bineinteles placile grafice GHz Edition – AMD este singurul inovator in industria de placi grafice.''

AMD Radeon HD 7970, cea mai rapida placa grafica din lume cu cel mai avansat GPU, a introdus revolutionara tehnologie AMD Graphics Core Next (GCN), oferind suport pentru interfata PCI Express 3.0. Seria de lansari a continuat in Ianuarie odata cu lansarea AMD Radeon HD 7950 si in Februarie, cu seria AMD Radeon HD 7700, ce a inclus prima placa grafica tactata din fabrica la o frecventa de peste 1GHz, AMD Radeon HD 7770. Odata cu disponibilitatea produselor din seria AMD Radeon HD 7800, echipata cu 2GB memorie GDDR5 pentru gaming la cele mai inalte standarde, AMD a devenit lider al industriei, oferind clientilor o gama completa de placi grafice de ultima generatie.

De la prima lansare, AMD a primit peste 200 de distinctii si laudele celor mai prestigiosi editori din lume. In momentul de fata peste 60 de produse ce implementeaza cipuri grafice din seria AMD Radeon HD 7000 cu solutii de racire personalizate si procesoare supratactate sunt disponibile la nivel mondial.

AMD-Radeon-HD7000-logo

Cele mai citite