Modelul 3D, AOC d2357Ph, cu tehnologie de polarizare

Cu numai 10,6 mm grosime si un cadru ultrasubtire de 5,8 mm – modelul 3D AOC d2357Ph cu tehnologie de polarizare fixeaza standarde noi de design. O banda frontala argintie accentueaza carcasa cu linii drepte. Insusi ecranul TFT de 58,5 cm (23'') iese din monotonia majoritatii celorlalte modele. Fiind capabil sa transforme semnalul 2D in 3D, acest afisaj cu iluminare in fundal prin LED-uri si conectori HDMI 1.4 este centrul multimedia suprem pentru divertisment.

Tehnologia pasiva 3D asigura o adancime stereoscopica impresionanta cand se utilizeaza ochelarii polarizati (inclusi). O tasta rapida activeaza software-ul integrat care efectueaza conversia continutului 2D, cum ar fi fotografiile, in 3D.

AOC-D2357Ph

Marginile ecranului d2357Ph au doar 5,8 mm grosime, ceea ce reprezinta rezultatul tehnologiilor ingenioase de la AOC. Astfel, devine alegerea ideala pentru utilizatorii care doresc sa alature doua sau chiar trei monitoare – cadrele foarte inguste vor reduce distanta dintre acestea, deci vor oferi o platforma de divertisment excelenta si impresionanta. Dar chiar si singur, d2357Ph surprinde. Cadrul inchis la culoare contrasteaza izbitor cu banda orizontala argintie si cu piciorul negru si argintiu. Acesta din urma are o alta caracteristica inteligenta: prin demontarea sistemului de fixare incovoiat din otel inoxidabil, aflat intre picior si cadru, monitorul poate fi transformat cu usurinta intr-o rama imensa pentru fotografiile digitale.

AOC-D2357Ph-lateral

Monitorul d2357Ph reda fotografii, filme si jocuri, dar si aplicatii de birou si site-uri Web la rezolutie Full-HD (1920 x 1080 pixeli) pe ecranul mare de 23'' (58,5 cm). Timpul de raspuns ultrarapid de 2 ms, unghiurile de vizualizare ample (170° pe orizontala/160° pe verticala) si un raport de contrast ridicat (20.000.000:1 DCR si 1.000:1 normal) asigura imagini clare precum cristalul. Chiar si scenele de actiune din filme vor fi redate fara a fi estompate. Doua difuzoare integrate discret asigura un sunet remarcabil.

Pe langa intrarea analogica, d2357Ph are doua mufe HDMI 1.4, ceea ce permite conectarea simultana a doua surse de inalta rezolutie. Comutarea intre acestea prin intermediul meniului este extrem de simpla.

Tehnologia cu iluminare in fundal prin LED-uri reduce mult consumul de energie. Cu aproximativ 35 de wati la utilizarea standard si sub 0,5 wati in stare de veghe, d2357Ph consuma cu 40 - 50 % mai putina energie decat ecranele LCD clasice. In plus, modurile inteligente de functionare accepta interventia utilizatorului pentru a reduce consumul de energie. Deoarece nu contine mercur, afisajul are un impact redus asupra mediului inconjurator. Certificatele de mediu, cum ar fi Energy Star si EPEAT Silver, fac dovada acestui lucru.

Monitorul d2357Ph se va lansa in aprilie 2012; pretul recomandat pentru vanzarea cu amanuntul va fi de aproximativ 949 RON.

Cele mai citite