Eroare
 • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
  The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
 • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Activision lanseaza primul DLC pack pentru Modern Warfare III

Modern Warfare II a fost unul dintre cele mai asteptate shootere al anului 2009. Dupa ce a fost lansat a castigat recunoastere internationala in cateva saptamani si a fost/este considerat unul dintre cele mai satisfacatoare shootere ale erei sale. Activision s-au prins de potentialul monetar pe care il aveau pe mana, si au lansat o multime de DLC-uri care au adus infamie companiei.

Infamele DLC-uri aveau doar cateva harti noi pentru multiplayer sau cateva arme noi, si costau pretul integral de 15$. Infinity Ward si Activision au promis ca odata cu lansarea noului Modern Warfare, noile dlc-uri vor fi consistente si vor contine mai mult decat 4-5 harti.

Astazi Activision incearca sa demonstreze ca poate sa isi pastreze promisiunile, cu primul Collection Pack, tot la pretul de 15$. Acesta adauga patru harti competitive de multiplayer si doua misiuni Spec Ops, ceea ce il face cel mai mare DLC pack lansat de Activision vreodata.

Dar ce inseamna pana la urma patru harti si doua misiuni diferite? Pai pachetul complet include:

 • Black Ice: Aceasta misiune Spec Ops lasa jucatorii intr-o mina de diamante inghetata, unde, cu ajutorul unui snowmobil ei trebuie sa se infiltreze intr-o fabrica secreta de armament si sa porneasca secventa de auto-distrugere.
 • Negotiator: In aceasta misiune jucatorii trebuie sa salveze niste ostatici in India. Misiunea este una care se bazeaza pe capacitatea de executie perfecta a operatiilor secrete si capacitatea de navigare prin labirintul strazilor indiene.
 • Liberation: Jucatorii se vor trezi intr-un Central Park militarizat in New York, un mediu infricosator in care Sniperii si LMG-urile domina.
 • Piazza: Un sat idilic italian de langa mare, unde colturile drepte si labirintul de carari pot adaposti pericole la fiecare miscare.
 • Overwatch: O arena compacta construita peste cladirile de birouri din New York.
 • Black Box: Jucatorii vor trebui sa gaseasca avantajul tactic intr-o harta plina de casute de la tara aflate langa un Air Force One doborat.

Call-Of-Duty-Modern-Warfare-3-MW3-HD-Wallpaper-1440x810

Cele mai citite

Error: No articles to display