Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Next Arcade pe Xbox Live

trials-fable-minecraft-and-bloodforge-headline-xblas-arcade-next

Microsoft si Xbox Live Arcade ne-au pregatit un program numit Arcade Next prin care mai multe titluri vor fi lansate pe XBLA saptamanal incepand cu data de 18 Aprilie.

Promovarea va incepe cu Trials Evolution care va fi lansat Miercuri, 18 Aprilie. Bloodforge o sa fie urmatorul titlu lansat pe 25 Aprilie urmat de Fable Heroes pe 2 Mai. Promovarea culmineaza cu ceea ce ar putea paraliza XBLA-ul, Minecraft pentru Xbox pe data de 9 Mai.

Trials Evolution – Primul titlu va costa aproximativ 1200 de Microsoft Points. Jocul este unul din putinele Arcade Racing care mai sunt valabile pe piata la acest moment, cu grafica si sunet imbunatatite. Vei intalni scenarii spectaculoase, vei putea sa iti customizezi motocicleta si conducatorul ei cu piese castigate in timpul curselor. Vei putea sa participi in multiplayer prin intermediul Xbox Live sau vei putea sa iti faci propriile tale trasee cu editorul existent in joc.

Trials-Evolution

Trials Evolution


Bloodforge – Cel de-al doilea va costa tot 1200 de Microsoft Points. El se anunta a fi un joc Action cu multa brutalitate si violenta, modelat cu un engine grafic puternic stilizat. Protagonistul, Crom va avea avea puterea sa se lupte cu hoarde intregi de soldati demonici, cultisti deformati sau chiar zeii insasi care vor sa ii pecetluiasca soarta.

32812orig

Bloodforge


Fable Heroes – Fable Heroes este un Hack And Slash care va fi valabil la download pentru 800 de Microsoft Points. El ofera o schimbare placuta in franciza Fable cu un gameplay unic, grafica memorabila si un online mode menit pentru cel mult patru jucatori.

FableHeroes SS07

Fable Heroes

Minecrat: Xbox 360 Edition – Probabil cel mai asteptat titlu din serie, Minecraft va avea pretul de 1600 de Microsoft Points. Este greu sa vorbim despre ceva gen Minecraft, dar daca nu ai auzit de el pana acum, probabil ca nu ai nici cea mai mica tangenta cu jocurile de pe PC. Echipat cu un tutorial, split screen multiplayer sau online multiplayer, Minecraft pentru Xbox cu siguranta nu va dezamagi.

minecraft-1

Minecraft

Cele mai citite

Error: No articles to display