Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Remedy se pregatesc pentru noua generatie de console

Remedy Entertainment, mintile din spatele unor jocuri precum Alan Wake sau Max Payne au anuntat ca vor sa se pregateasca pentru noua generatie de console. Cum au de gand sa faca asta? Pai in primul rand vor incepe sa faca angajari.

Nu prea ai ce sa le reprosezi celor de la Remedy. Dupa ce au facut Alan Wake si armata de DLC-uri care au venit dupa el, au trecut la versiunea pe PC si la un sequel pe XboX numit Alan Wake: American Nightmare. Cu multe reviewuri pozitive si cifra de vanzari ridicata, compania s-a folosit de imboldul primit pentru a anunta ca vor avea nevoie de nu mai putin de doua zeci de oameni pentru un noi proiecte neanuntate care vor vedea lumina zilei odata cu noua generatie de console.

Mesajul celor de la Remedy a aparut intai pe forumul lor care spunea in mod direct ca au nevoie de oameni talentati pentru a face tranzitia in urmatoarea generatie: „Mai bine de 20 de pozitii vor fi valabile in cateva luni. Primele angajari le vom face pana Vineri, 30 Martie." In afara de acest anunt, postul continea detalii despre ce fel de oameni cauta, si cum potentialii angajati ar putea intra in contact cu compania. Natura pozitiilor dorite sunt inca necunoscute in acest moment, dar ne putem astepta la programatori, concept artists si designeri.

Desi nu stim exact pentru ce se pregatesc cei de la Remedy, este placut sa vedem ca developerii incep sa faca tranzitia catre noua generatie de console. De ce? Pentru ca asta ne spune ca nu va trebui sa mai asteptam mult pana cand le vom vedea pe piata.

remedy logo

Cele mai citite

Error: No articles to display