Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Filmul Bioshock a mai dat peste o piedica

home bg

Pentru cei care nu stiau, Irrational Games pregateau un film pentru jocul diesel-punk, Bioshock. Au trecut cativa ani de atunci si filmul aflat in productie se pare ca inca sufera.

Juan Carlos Fresnadillo a renuntat la postul de director si odata cu plecarea lui, filmul a intrat in pauza pentru o perioada nedefinita, conform Indiewire. Carlos Fresadillo a declarat „Sa fiu sincer, de acum, am iesit complet afara din proiect si am trecut la alte lucruri". Fresnadillo cunoscut pentru titluri precum 28 Weeks Later si Intact a devenit directorul de film dupa ce Gore Verbinski, mintea din spatele seriei „Pirates of the Caribbean" si-a asumat rolul de producator.

Filmul a fost intai anuntat in 2008, cu Verbinski atasat inca din primul moment ca director. Productia s-a oprit anul urmator cand proiectul depasise bugetul de 160 de milioane de dolari. Anul trecut, in urma unui compromis din perspectiva rating-ului, Verbinski a confirmat soarta filmului care avea sa primeasca PG-13 (interzis minorilor sub 13 ani, fara supervizarea parintilor).

Anul trecut, Ken Levine, creatorul jocului a regandit situatia filmului. El a zis ca Bioshock trebuie sa fie terminat de dragul fanilor; dar si cei initiati sa primeasca povestea orasului Rapture asa cum a fost gandita. In cele din urma, Levine nu simte nevoia sa grabeasca aducerea jocului pe marele ecran.

Cele mai citite

Error: No articles to display