Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Angry Birds Space descarcat de 10 milioane de ori in doar trei zile

Angry Birds Space a atins culmi pe care nicio aplicatie nu le-a atins pana acum. Aplicatia a fost descarcata de 10 milioane de ori in primul week-end al sau de la lansare, depasind recordul stabilit anterior de Angry Birds Rio.

Fanii Angry Birds au descracat cel mai recent joc, dovedind ca jocul Angry Birds nu se demodeaza.

AngryBirds Space

Angry Birds Space pentru iOS, Android, Mac si PC a fost descarcat de nu mai putin de 10 milioane de ori in doar primele trei zile de la lansare.

Ca o comparatie, aventura in spatiu a depasit recordul stabilit anterior de Angry Birds Rio care a obtinut acelasi numar de descaracari in zece zile.

Descarcarile, care includ atat versiunea gratuita cat si versiunea cu plata a aplicatiei, sunt dovada clara a succesului pe termen lung a seriei Angry Birds, avand in vedere ca industria jocurilor pentru smartphone ofera acum nenumarate optiuni.

Cu toate astea, jocul a devenit parte din cultura populara, iar piata de smartphone-uri a crescut enorm in ultimii ani. Deci, intr-adevar, cu peste 700 de milioane de descarcari la nivel mondial, recordul stabilit de Angry Birds Space nu ar trebui sa fie o surpriza.

Rovio a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca intentioneaza sa lanseze o versiune pentru Windows Phone a aplicatiei. Initial, compania a spus ca este prea mult de lucru pentru a rescrie codul jocului pentru sistemul de operare de la Microsoft, dar s-a razgandit la scurt timp dupa.

Cele mai citite

Error: No articles to display