Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Prey II s-ar putea sa fie anulat

Acum cateva zile, primele zvonuri care prevesteau un viitor sumbru pentru Prey 2 au iesit la suprafata. Daca sunt adevarate sau nu, vom vedea.

Presupusa stire aparut pe undeva pe Vineri, cand anumite surse necunoscute au anuntat ca Zenimax Corporation ar fi renuntat la productia Shooterului SF Prey 2. Zvonul a fost raportat de un site olandez (PSFocus) care aparent a discutat cu persoane afiliate developmentului dar si publicarii jocului, mentionand ca anuntul oficial va fi veni pe undeva pe saptamana viitoare. Pana acum, Bethesda nu a confirmat sau infirmat nimic.

Primul Prey a fost lansat in 2006, dupa ce a trecut printr-un deceniu de development si mai multe tehnologii sau echipe. Prey 2 s-ar putea sa sufere aceeasi problema, iar fanii dornici sa puna mana pe noul shooter s-ar putea sa fie fortati sa astepte cativa ani sau mai rau, sa nu mai vada nimic.

Noul joc ar fi avut un alt protagonist, numit Killian Samuels, un US Marshall rapit de extraterestri. Cativa ani mai tarziu, protagonistul suferind de amnezie este un vanator de recompense pe o planeta numita Exodus.  Printr-o serie de evenimente neprevazute, el se confrunta cu protagonistul primului joc, ceea ce transforma toata viata lui actuala intr-un carusel plin de surprize.

prey-2-shoulder-gun

Cele mai citite

Error: No articles to display