Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

FBI foloseste Unreal Engine pentru simulare

Ce ati zice daca ati afla ca armata sau FBI-ul folosesc jocurile de pe piata pentru antrenament? Aparent, in State, un nou program numit Unreal Government Network a fost lansat de curand de catre Academia FBI pentru antrenamentul cadetilor. Programul foloseste engine-ul grafic Unreal 3 intalnit in jocuri precum Gears of War 3 sau Mass Effect 3, dar modificat pentru situatii realiste.

Epic Games au anuntat semnarea unui contract pe termen lung cu Virtual Heroes, o companie care construieste simulatoare interactive. Ca parte din intelegere, mai multe unitati si agentii afiliate Statelor Unite ale Americii si guvernelor aliate de pe intreg mapamondul vor folosi engine-ul dezvoltat de Epic Games.

Multe proiecte sunt deja in constructie. Academia FBI deja foloseste engine-ul Unreal 3 pentru simularea in multiplayer al mai multor infractiuni fictive, in scopul antrenarii cadetilor. In plus, un „contractor de aparare natonala" si un „laborator national" vor folosi tehnologia Epic Games pentru un model personalizat folosit in vizualizarea mai multor situatii posibile.

Pe deasupra, tehnologia este deja folosita de Virtual Heroes si Duke University pentru a crea aplicatii menite sa antreneze medicii militari in aplicarea de anestezic in situatiile dificile. O alta platforma Human Sim tintita la educatia si antrenamentul medical este aflat in prelucrare in acest moment.

Asta pune intrebarea, mai sunt jocurile moderne doar jocuri? Sau ele isi au locul in pregatirea viitoarelor generatii de personal aflat in situatii de risc, precum medicii militari, soldatii sau investigatorii criminalisti?

Unreal Engine 3 logo

Cele mai citite

Error: No articles to display