Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Oare vom vedea un TV Show inspirat de Minecraft?

  • Published in Stiri RPG

Dupa ce a facut mai bine de 80 de milioane de dolari cu Minecraft, Notch se gandeste sa treaca la noi proiecte.

Dupa mai bine de 25 de milioane de utilizatori inregistrati si mai bine de cinci milioane de vanzari, Minecraft trece la urmatorul nivel. Desi jocul indie a atins culmi aproape de negandit in trecut, marfa vanduta pe site (tricouri, cani, postere) nu a scos decat un milion de dolari. Orice numar cu sase zerouri nu trebuie sa fie ignorat, dar suma este aproape infima in comparatie cu banii scosi de ceva gen Angry Birds. Iar daca jocuri precum Angry Birds au inceput sa discute cu producatorii de filme pentru a aduce jocul pe marele ecrane, Mojang s-ar putea sa nu ramana in urma si sa faca acelasi lucru.


Carl Mannel, Directorul Executiv Mojang, a declarat ca mai multi producatori de la Hollywood au discutat cu Notch in legatura cu lansarea unui TV Show bazat pe conceptul Minecraft. Acum vine partea interesanta fiindca Mojang chiar se gandesc la posibilitatile unui serial inspirat de Minecraft. Pentru moment ei vor sa continue sa isi dezvolte compania si sa lanseze noi titluri dar, in viitor, daca vor primi concepte si idei interesante, nu le vor da la o parte.


Problema este ca un joc precum Minecraft nu are poveste, asa ca este greu de imaginat ce anume am putea vedea pe micul ecran. In acelasi timp, Minecraft este atat de deschis si contine atat de multe lucruri incat povestea ar putea sa se lege de orice fara nici o problema. Orice idee, indiferent de cat de buna sau oribila ar putea sa fie, atat timp cat are cuburi la sfarsit, este o tema de Minecraft.

minecraft-1

Cele mai citite

Error: No articles to display