Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Firefall va fi prezent la Pax East pe 6 Aprilie

  • Published in Stiri MMO

Am mai vorbit despre Firefall, un Action Shooter free-to-play care a trecut prin mai multe faze de development, fiind amanat de vreo cateva ori pana acum. Dar dupa mult timp, Red 5 Studios au anuntat ca intre data de 6 si 8 Aprilie vizitatorii Pax East vor putea sa incerce demo-uri live al noului exclusive Beta, care contine noi elemente din experienta Sandbox unica Firefall. Acestia vor putea sa plece acasa, cu un acces la un Invitation-Only Beta si vor avea ocazia sa intalneasca, pentru prima oara in joc, doua personaje pivotale din lume, Typhon and Mourningstar care au fost construite manual de catre artistul renumit Steve Wang.


Mai multe despre Firefall


Firefall este un action-shooter cu potential de MMO plasat intr-o lume devastata, aproximativ 200 de ani in viitor. Jucatorii vor fi o parte din ultimele ramasite ale umanitatii care se lupta pentru supravietuire pe o planeta ruinata plina de furtuni si dezastre naturale, impotriva unei rase umanoide numita The Chosen. Am putea spune ca Firefall este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului 2012, cu multe elemente specifice titlurilor AAA. O componenta PvP foarte bine structurata si o lume sandbox menita sa introduca jucatorii intr-o poveste dinamica, plina de evenimente si gameplay social.


Pax East


Mai multe detalii vom afla dupa Pax East, cand vom avea accesul la primele demo-uri, personajele, misiuni si crafting-ul din joc. Data de lansare este inca necunoscuta, tot ceea ce stim este ca ar trebui sa apara pe undeva prin 2012.

FF logo

Cele mai citite

Error: No articles to display