Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

iStyle Baneasa - cel mai mare magazin al retelei

iStyle, singurul Apple Premium Reseller de pe piata din Romania, anunta deschiderea celui mai mare magazin al retelei - iStyle Baneasa. Cu o suprafata de 260 de metri patrati, noua locatie din Baneasa Shopping City este unul dintre cele mai importante proiecte de acest tip din Europa de Sud-Est.

In premiera, in cadrul magazinului iStyle din Baneasa Shopping City, exista o zona special amenajata de training si prezentari destinate tuturor fanilor Apple.

Noul magazin iStyle este conceput dupa cele mai recente standarde Apple. Cu o investitie totala de peste 250 000 de euro, intregul ambient este conceput astfel incat sa ofere libertatea de a experimenta cat mai multe dintre functiile produselor. Utilizatorii se pot convinge de calitatea acestora si mai ales de usurinta cu care se folosesc. Pot fi achizitionate toate produsele Apple de ultima generatie prezente pe piata din Romania : computer Mac, dispozitive iPod, iPhone 4 si iPad. Datorita spatiului generos, in magazin va fi prezentata spre vanzare cea mai mare gama de accesorii dedicata Apple din Romania, cu peste 7.000 de repere diferite.

iStyle-Baneasa-logo

Dora Popeneciu, Director General iStyle Romania: ''iStyle Romania deschide cel mai mare magazin din intreaga zona, cu un singur scop: acela de a facilita interactiunea directa intre consumator si produsele Apple, atat de necesara in procesul de achizitie. Fie ca e vorba de produse destinate activitatii cotidiene, petrecerii timpului liber sau de simple accesorii, echipa iStyle va asteapta acum si in noua locatie cu o serie de servicii noi. ''

In sala de training vor fi organizate periodic demonstratii si workshop-uri pentru utilizarea produselor Apple, sustinute de consultanti iStyle cu pregatire de specialitate. Sesiunile vor acoperi domenii de la editarea fotografiilor pe Mac, pana la compunerea muzicii cu Garage Band sau realizarea de prezentari cu Microsoft Office pentru Mac.

iStyle-Baneasa

Cu ocazia deschiderii, vineri 30 martie, ora 10.00, iStyle Baneasa ofera 10% reducere pentru fiecare Mac, iPhone sau iPod achizitionat. Detalii complete despre oferta, puteti afla pe www.istyle.ro. Sambata, 31 martie, incepand cu ora 17.00, Matze si Electric Brother sustin doua workshop-uri incendiare, gratuite : ''Manipulare Audio/Video pe platforme Apple'', sustinut de Matze (Cristian Stanciu) si ''Muzica si Sunet on Apple Gadgets'', sustinut de Electric Brother (Cristian Stefanescu).

Cele mai citite

Error: No articles to display