Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Warhammer 40K Dark Millenium devine single player

Lucrurile nu par deloc roz de partea celor de la THQ, care au anuntat astazi concedieri masive in Relic Entertainment si in cadrul studioului Vigil Games, cei care se ocupau de crearea jocului MMO Warhammer 40K Dark Millenium Online.

Vigil Games a fost cel mai afectat de aceasta decizie, 79 persoane fiind concediate, alte 39 concedieri de partea Relic completand un 118 sumbru pentru fanii seriei Warhammer 40K, acestia asteptand cu nerabdare un titlu online pentru celebra franciza.

Din pacate, datorita problemelor mai sus mentionate, dar si faptului ca niciun partener nu a fost gasit care sa suporte dezvoltarea jocului, Dark Millenium Online se transforma in Dark Millenium, un joc single-player cu modul de multiplayer.

Totusi aceste concedieri nu vor afecta dezvoltarea altor jocuri din seriile Darksiders, Warhammer 40k sau Company of Heroes insa nu este clar si nici mentionat cat de mult a afectat statutul financiar curent al companiei viitoare titluri inca neanuntate.

dark millenium

Cele mai citite

Error: No articles to display