Diablo III: Ultimele schimbari ale claselor

  • Published in Stiri RPG

Chiar daca au anuntat data de lansare pentru Diablo III (15 Mai 2012), cei de la Blizzard inca nu s-au potolit. Ei continua sa anunte saptamanal noi schimbari pentru fiecare clasa si incearca sa ne ofere o imagine completa a lumii din Diablo III.

 

Cu cat ne apropiem mai mult de luna mai cu atat anticiparea creste din ce in ce mai mult. Sanctuary pare a fi o lume de-a dreptul fascinanta, iar daca armatele de demoni, undeads si spirite care asteapta sa fie taiate in bucati nu sunt destul pentru a ne face sa cumparam Diablo, atunci poate multitudinea de arme si abilitati o vor face. Diablo II a revolutionat lumea RPG-urilor si datorita stilului sau unic a reusit sa faca un sub-gen numit hack and slash, realizat pe actiune si progresie accelerata. Diablo III nu se lasa prejos; complexitatea actuala a jocului este, cel putin impresionanta, si orice ar incerca Blizzard, sunt increzator ca vor reusi sa livreze produsul asa cum l-au imaginat.

 

Diablo-III

 

Abilitatile ofensive de mai jos, ne vor aminti de Diablo de alta data, sau in cel mai rau caz de Warcraft III sau World of Warcraft. Unele sunt construite cu aceeasi formula marca Blizzard, altele, sunt mai mult un experiment.

Prev
1/6 Next »

Cele mai citite