Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

2.9 la suta dintre telefoanele cu Android au Ice Cream Sandwich

Android Ice Cream Sandwich a fost lansat de peste sase luni, dar inca sufera de o asimilare lenta pe dispozitive. Va fi anul 2012 anul Android 4.0?

Android Ice Cream Sandwich este acum pe 2,9% din telefoanele cu Android. Informatia a iesit la lumina pe site-ul Android Developers care posteaza periodic informatii cu privire la adoptarea noului sistem de operare.

Android Gingerbread este in continuare cel mai utilizat sistem de operare Android pe dispozitivele Android cu un procent impresionant de 63%, inregistrand o crestere de 20 de procente fata de luna decembrie a anului trecut.

Samsung Galaxy

Android Ice Cream Sandwich

Chiar daca Android Ice Cream Sandwich a fost anuntat inca din luna octombrie a anului trecut, sistemul de operare are o asimilare lenta pe dispozitive. Producatorii de telefoane si tablete lanseaza inca dispozitive cu Gingerbread. Acestia trebuie sa creeze si sa pregateasca actualizari Ice Cream Sandwcih pentru gamele existente si pentru viitoarele dispozitive. Sony Xperia S, de exemlu, a fost lansat cu Gingerbread, dar va primi o actualizare ICS la scurt timp dupa lansare.

Cele mai citite

Error: No articles to display