Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

CD-Projekt ne ofera un rezumat la primul joc

  • Published in Stiri RPG

Pentru cei care au jucat Witcher 2, stiu ca povestea nu este in nici un fel o continuare a celei din primul Witcher, lucru de care insasi cei de la CD-Projekt sunt constienti. Chiar si asa compania, a pregatit o mica animatie care sumarizeaza povestea primului joc. Clipul de mai jos este o parte din Enhanced edition a jocului, care va fi valabila pe data de 17 Aprilie pe Xbox360 si PC.


Clipul face un sumar al povestii din primul joc, desi nu este neaparat necesar sa o stim pentru a-l putea juca pe al doilea. In cel mai bun caz aflam mai multe lucruri despre Geralt, prietenii lui si King Foltest, dar in cel mai rau caz ne umplem de spoilere care nu ne ajuta aproape deloc.

Marcin Belcha, unul din scriitori de la CD Projekt Red a declarat: „Povestea din Witcher 2 incepe dupa evenimentele primului joc. Dar nu ai nevoie sa cunosti evenimentele trecute, fiindca continuarea are o noua poveste, si il trimite pe Geralt, la est de Vizima (locatia principala din primul joc). Aici Witcher-ul se va intalni cu vechi prieteni: Triss Merigold, Dandelion si Zoltan Chivay. Pentru cei care au jucat primul joc, aceste personaje vor fi familiare. Dialogul face referinta la primul joc, dar recunoasterea referintelor doar vor oferi continut celor care l-au terminat pe primul. Daca Witcher 2 este prima data cand dai de Geralt, atunci nu ai sa ai nici o problema cu povestea. Cei care l-au jucat si pe primul, vor intelege continuitatea dintre cele doua, atat"

Witcher 2: Assassins of Kings va fi valabil pe Xbox 360 si PC pe data de 17 Aprilie.

Atentie Spoilere!!!

The-Witcher-2

Cele mai citite

Error: No articles to display