Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Notch a anuntat ca se pregateste sa lanseze un nou joc

  • Published in Stiri MMO

Dupa ce a creat Minecraft, Notch nu a facut pauza aproape deloc. Intai a anuntat lansarea jocului Scrolls care l-a bagat intr-o batalie legala cu Zenimax Media, compania care a publicat jocuri precum Oblivion, Fallout 3 sau Skyrim. Acum Notch a anuntat lansarea unui nou joc, 0x10c, titlu orientat catre explorarea in spatiu.

 

Jocul va fi plasat intr-un univers parallel unde calatoria interstelara este modalitatea prin care corporatiile isi pastreaza monopolul, in acest univers o celula ce permite anumitor oameni sa doarma in timpul calatoriilor interstelare a fost defectata ceea ce a cauzat ca populatia de pe acele nave sa doarma mai mult decat trebuia. Fiind trezit intr-un viitor indepartat, jucatorul descopera ca universul este in pragul distrugerii.

 

Jocul se va baza pe concept interesante cum ar fi programarea unui CPU de 16 biti emulate in joc sau faptul ca fiecare nava are un nivel prestabilit de energie, si aproape orice echipament utilizat consuma energie.

 

Notch a mai zis ca jocul va include batalii in spatiu impotriva AI-ului sau a altor jucatori, impreuna cu mineritul, negotul sau capturarea de bunuri. In plus, jocul va folosi un sistem economic avansat impreuna cu single player si multiplayer conectati prin intermediul multiversului din joc.

 

Inca nu avem o data de lansare oficiala iar costul jocului este inca necunoscut, dar Notch a declarant ca jocul va avea un monthly subscription pentru a intra in Multiverse datorita faptului ca echipa a decis sa emuleze toate computerele si fizica jocului chiar si atunci cand jucatorii nu sunt active.

logo

Cele mai citite

Error: No articles to display