HTC in cadere libera

HTC se lupta cu concurenta acerba a companiilor Apple si Samsung. A inregistrat o scadere a veniturilor cu 35% in primul trimestru al anului 2012.

Dupa ce a dominat scena smartphone-urilor cu lansarea telefoanelor Desire si Wildfire, HTC a luptat pentru a-si mentine succesul. In ultimele luni, a inregistrat o noua scadere in veniturile sale trimestriale.

Producatorul Taiwanez de telefoane a anunta cifrele vanzarilor din primul trimestru al anului 2012, dezvaluind faptul ca vanzarile din primul trimestru al acestui an sunt cu 35% mai mici decat cele de anul trecut din aceeasi perioada, ca urmare a cresterii concurentei din partea companiilor Apple, Samsung si Nokia.

htc-one-x

Cu un numar mic de oferte de telefoane mobile care sa atraga atentia, HTC a dezvaluit ca veniturile din primul trimestru sunt de 2.3 miliarde de dolari, cu aproape 35 de procente mai mici decat vanzarile din primele trei luni ale anului 2011 si continua sa scada de cand compania a atins apogeul la mijlocul anului trecut.

In incercarea de a opri scaderea si de a reveni in sectorul smartphone-urilor de top, produactorul taiwanez lanseaza oficial un telefon Android cu caracteristici impresionante precum procesor quad-core - telefonul HTC One X.

Cele mai citite