Noul monitor 3D - Philips 273G

Gaming-ul devine mult mai provocator cu noul monitor 3D Philips 273G, ce dispune de un ecran mare, ochelari 3D activi si multiple intrari HDMI. Noul monitor Philips cu LED, acum disponibil si in Romania, te aduce exact in mijlocul actiunii si ofera o experienta de joc foarte realista.

Dupa cum bine stiu gamerii pasionati, cu cat rezolutia este mai mare, cu atat jocul devine mai real. Philips 273G utilizeaza cea mai noua generatie de ecrane cu comutare rapida pentru adancime si realism. In plus, ofera o rezolutie Full HD 1920x1080. Philips permite o experienta vizuala unica care introduce utilizatorii in cea mai noua lume 3D. Monitorul vine insotit de o pereche de ochelari 3D activi reincarcabili, cu conexiune wireless. Jucatorii raman captivati de joc, fara sa-si faca griji sau sa fie restrictionati de unghiurile de vizualizare.

Tehnologia 3D este vedeta, dar asta nu inseamna ca jocurile 2D sunt de neglijat. Gamerii pot reinventa experienta 2D a jocurilor, filmelor si clipurilor cu pachetul de soft pentru PC, privindu-le cum se transforma in 3D din doar cateva click-uri, ajustarea facandu-se fara probleme. In cazul dispozitivelor Blu-ray pentru gaming si a playerelor pentru filme cu conectivitate compatibila cu 1.4a HDMI, Philips 273G se comuta automat pe modul 3D, oferind imediat imagini de o calitate superioara, astfel incat jucatorii sa intre in actiune.

Philips-273G

Combinat cu deja cunoscutul contrast optim oferit de tehnologia LED, Philips SmartContrast ridica nivelul contrastului la o experienta vizuala mai apropiata de realitate si da un aspect real umbrelor si culorilor.

In cazul momentelor de actiune cu miscare rapida, deciziile luate intr-o fractiune de secunda reprezinta diferenta dintre victorie si esec. Daca exista un decalaj intre evenimentele din timp real si ceea ce ruleaza pe ecran, nu vei tine pasul cu ele niciodata. Oferind o actualizare la 2ms (GTG) pentru gaming 2D, Philips SmartResponse ajusteaza in mod automat timpul de raspuns la nevoile aplicatiei. Rezultatul este o experienta vizuala fara efecte de dublare si, desigur, niciun decalaj de timp.

Foarte putini utilizatori detin un monitor dedicat jocurilor si, de aceea, acelasi dispozitiv va trebui sa raspunda si altor nevoi. Monitorul LED Philips 273G poate indeplini mai multe sarcini datorita tehnologiei SmartImage. Aceasta tehnologie de varf de la Philips analizeaza continutul ecranului si ii ajusteaza performantele la ceea ce se vizualizeaza. Avand o gama larga de moduri la alegere - Birou, Imagine, Divertisment, Economic – experienta vizuala este intotdeauna potrivita aplicatiei utilizate.

Pe ecran exista un meniu de ajustare a afisajului. Insa, deoarece usurinta in utilizare conteaza mai mult ca niciodata in lumea agitata a gaming-ului, monitorul 3D are ca optiune softul SmartControl PC, pentru ajustari fine, facute cu usurinta prin intermediul mouse-ului.

Monitorul 3D este eco-friendly pe toata durata utilizarii sale, din momentul productiei si pana cand va fi scos din uz. Nu contine mercur si dispune de un ambalaj 100% recilabil.

Monitorul Philips 273G este disponbil in magazinele din Romania la un pret de 1999 Lei.

Cele mai citite