Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Samsung Apps ofera acum, in Romania, optiunea de plata prin SMS

Samsung Electronics Romania anunta lansarea optiunii de plata prin SMS a aplicatiilor achizitionate din magazinul Samsung Apps. Disponibila incepand cu luna aprilie, atat pentru dispozitivele Bada, cat si Android, optiunea completeaza modalitatea de plata prin intermediul cardului bancar.

Noua metoda de plata este sigura si simpla, fiind necesare doar doua click-uri pentru a achizitiona o aplicatie. Astfel, la descarcarea unei aplicatii disponibile contra cost, utilizatorii trebuie doar sa selecteze optiunea SMS din cadrul ferestrei pentru plata. Imediat ce achizitia a fost procesata, acestia vor primi un SMS in care sunt anuntati ca pretul aplicatiei va fi dedus din urmatoarea factura telefonica sau din creditul existent pe cartela preplatita. Noul sistem de plata va putea fi folosit atat pentru achizitionarea de aplicatii premium dedicate sistemului de operare Bada, cat si celor pentru dispozitivele Android.

Posibilitatea de plata prin intermediul facturii telefonice sau creditului cartelei preplatite vine in intampinarea utilizatorilor, oferindu-le o metoda simpla de a achizitiona aplicatii, intr-un timp foarte scurt.

 

samsung-apps-logo

Cele mai citite

Error: No articles to display