Canon IXUS 1000 HS

Modelul 1000HS este cea de a doua camera foto din gama IXUS care ofera sistemul HS si combina o sensitivitate ridicata, senzorul CMOS de 10.0 Megapixeli si procesorul DIGIC 4 pentru imagini fantastice in orice conditii. Disponibil in culorile argintiu, maro si roz, IXUS 1000 HS este unul dintre cele mai avansate modele disponibile pe piata si demonstreaza inca odata nivelul de inovatii ce echipeaza in mod constant toate camerele foto din gama IXUS. Modulul de zoom optic 10x, compact, dar suficient de puternic, clasifica IXUS 1000 HS drept cea mai subtire camera produsa de Canon. Modul de inregistrare Full HD permite utilizatorilor sa inregistreze imagini deosebite la rezolutie 1080p.

Sistemul HS integrat asigura performante excelente in conditii de iluminare scazuta, prin punerea in avantaj a senzorului CMOS ultra-sensibil de 10.0 Megapixeli si a procesorului DIGIC 4, pentru a oferi o calitate premium a imaginilor si reducerea nivelului de zgomot cu pana la 60%, in toate nivelele ISO. IXUS 1000 HS suporta un nivel ISO 3200 la rezolutie maxima, iar o viteza ISO 6400 poate fi atinsa la rezolutia de 2.5MP, permitand astfel captura de imagini in conditii de iluminare medie, fara a fi necesara utilizarea flash-ului.

Inregistrarile video pot fi realizate la 3,7 cadre pe secunda si rezolutie 10.0MP, sau pana la 8,8 cadre pe secunda si rezolutie 2.5MP in mod High-speed Burst, astfel utilizatorii nu vor pierde nici un moment din actiune. La folosirea functiei Best Image Selection camera foto alege cea mai buna imagine dintr-o serie de cinci fotografii la rezolutie 2.5MP, eliminand astfel timpul pierdut de utilizator pentru identificarea celor mai bune fotografii pentru a fi pastrate. Scenele extrem de rapide pot fi inregistrate utilizand modul Super Slow Motion Movie, care realizeaza o captura la 24 cadre pe secunda (fps), si o redare ulterioara la 30fps, pentru o perspectiva dramatica, uneori spectaculoasa, a subiectului.

Performantele video ale modelului IXUS 1000 HS sunt printre cele mai bune intalnite la gama de camere foto compacte Canon, capabile sa inregistreze imagini la rezolutie 1920x1080p. Filmarile Full HD sunt capturate la 24 cadre pe secunda, oferind cursivitate si un efect cinematic pentru inregistrarea facuta, in timp ce sunetul stereo completeaza captura. Motorul lentilelor este silentios si permite utilizarea zoom-ului in modul de filmare cu un minim de interferente audio, iar modul Dynamic Image Stabilizer reduce efectul de blur generat de miscarea camerei in timpul filmarii.

Modul Smart Auto identifica si selecteaza automat parametrii optimi de filmare, dintr-un set de 21 de moduri predefinite. Modul Miniature adauga filmarilor o dimensiune complet noua – inregistrand la o rata de cadre pe secunda redusa si anumite sectiuni din imagine cu efect de blur, pentru un stil dramatic, miniaturizat. Miniportul HDMI ofera o cale rapida de redare a imaginilor si filmarilor pe orice ecran compatibil HDMI, inclusiv televizoare HD.

Ecranul PureColor II LCD cu diagonala de 7.6 cm (3.0”) incorporeaza un invelis protector din sticla, ce asigura un contrast ridicat, unghi de vizualizare extins, ideal pentru fotografiile de grup. Ecranul are format 16:9 si permite utilizatorilor sa captureze si sa redea filmari HD pe toata suprafata lui, fara aparitia deranjantelor margini negre.

Smart Flash Exposure controleaza nivelul de flash conform cu conditiile de fotografiere, asigurand cantitatea corecta de lumina pentru o fotografie expusa perfect, in orice situatie de iluminare. O serie de moduri de captura predefinite face ca fotografierea sa fie in acelasi timp usoara si distractiva. Efectul Fish-Eye imita distorsiunile unei lentile fish-eye, iar efectul Miniature face ca subiectii sa apara drept modele la o scala redusa. Cu ajutorul functiei Smart Shutter, auto-portretele pot fi realizate mult mai usor, prin declansarea fotografierii cu un simplu zambet.

Posesorii IXUS 1000 HS pot deveni membri CANON iMAGE GATEWAY, o unealta online, disponibila pentru utilizatorii Canon, care faciliteaza partajarea fotografiilor si a filmarilor. Utilizatorii beneficiaza de un spatiu total de stocare de 2GB.

 

Canon IXUS 1000 HS

Cele mai citite