Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Noile GPS-uri Evolio Mini si Evolio Preciso

Compania Televoice a anuntat astazi lansarea noilor GPS-uri Evolio Mini si Evolio Preciso, GPS-uri cu ecrane de 4,3 respectiv 5 inch, bazate pe cel mai nou receptor GPS, MSB 2521, produs de compania taiwaneza Mstar Semiconductor.

Noile GPS-uri sunt echipate cu procesoare cu frecventa de 500 Mhz, 128 MB memorie RAM DDR2 si memorie de stocare 4GB Flash SSD. Receptorul MSB 2521 asigura, prin tehnologia multi-patch, protectie suplimentara la bruiajul generat de alti emitatori de radiofrecventa si sensibilitate marita la semnalul de satelit.

Evolio-Preciso

Noua gama de GPS-uri de la Evolio vine preinstalata cu ebook-uri ce contin ghiduri de calatorie pentru cele mai vizitate tari din Europa: Anglia, Austria, Benelux, Bulgaria, Cehia, Croatia, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia, Spania, Turcia si Ungaria.

GPS-urile Mini si Preciso beneficiaza de actualizare gratuita online a hartilor, punctelor de interes si camerelor radar.

Evolio-Mini

Preturile sunt cuprinse intre 449 lei - pentru Evolio Mini, si 499 lei - pentru Preciso, avand preinstalata harta Full Europa 2012.

Cele mai citite

Error: No articles to display