Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Bulletstorm 2 anulat

Chiar daca Bulletstorm a fost un joc destul de reusit pentru genul lui, primind destule laude dar in numar egal si critici, se pare ca EA a taiat bugetul pentru un sequel, astfel, Bulletstorm 2, anuntat acum ceva timp fiind oficial anulat.

Epic Games a comentat asupra acestui lucru, motivand vanzarile sub asteptari, pe faptul ca versiunea PC nu s-a ridicat la asteptarile impuse de versiunea pentru console. Mai mult compania a mentionat ca se lucrase deja la elemente grafice pentru Bulletstorm 2 insa au fost de ceva timp date laoparte in favoarea altor proiecte mai importante.

Bineinteles ca nu numai portarea pe PC a influentat aceasta decizie. Cu totii stim ca pirateria este un factor important in succesul unui joc pe PC si nu in ultimul rand, Games for Windows Live, o aplicatie care in aprecierea mea, distruge absolut orice e bun la un joc datorita erorilor incredibil de enervante si de multe la numar.

bulletstorm canceled

Cele mai citite

Error: No articles to display