Sony lanseaza in Romania noua camera foto SLT α57

Sony lanseaza in Romania noua camera foto SLT α57 cu oglinda semitransparenta, care permite fotografierea rapida cu 12 cadre pe secunda.

''Bazat pe tehnologiile de imagine introduse prin a77 si a65, doua modele care adreseaza segmentul fotografilor entuziasti, noul a57 este un aparat ideal pentru incepatori. Pentru prima data, utilizatorii incepatori pot fotografia sau inregistra video Full HD cu precizie. Suntem convinsi ca modelul va avea succes, fiind pozitionat la un pret de 3399 lei, care il face atractiv pentru un numar mare de utilizatori DSLR'', a declarat Iulia Dragomir, Trade Marketing Manager Sony Romania.

''Pentru un amator, aparatul foto potrivit contribuie semnificativ la perfectionarea tehnicii dar si a aspectelor estetice ale fotografiilor realizate. In acest sens, noul Sony a57 este un aparat conceput pentru amatorii care doresc sa invete fotografie, dar sa realizeze si compozitii estetice. Auto Portrait Fraiming, de exemplu, este o functie unica care ii va ajuta in multe situatii'', a declarat Sebastian Pop, Senior Product Manager F64.

Fiind un succesor al celebrului α55, a57 este dotat cu multe dintre functiile premium ale acestui model si, in plus, este o camera ergonomica cu un design elegant. Senzorul Exmor™ APS HD CMOS de 16,1 megapixeli este dotat cu cel mai nou procesor BIONZ si asigura obtinerea imaginilor bogate in detalii. Perfectionat de Sony odata cu dezvoltarea camerelor foto α77 si α65, procesorul analizeaza un volum mare de date pentru a reda fotografii cu zgomot redus si inregistrari video Full HD.

Sony-SLT-A57

α57 permite fotografierea cu pana la 12 cadre pe secunda in modul ''Tele-zoom Continuous Advance Priority AE''. Aparatul este perfect pentru cadre apropiate focalizate cu acuratete, chiar si atunci cand subiectul este in miscare. Cu α57 utilizatorii pot obtine si inregistrari video Full HD. Autofocalizarea continua full-time asigura focusul pe subiecte exact ca in cazul fotografiilor.

De asemenea, chiar si amatorii pot obtine portrete profesionale datorita introducerii in premiera pe piata a modului ''Auto Portrait Framing''. Folosind tehnologia de detectare a fetelor si regula treimilor de compozitie, aparatul foto identifica pozitia subiectului, ajustand imaginea pentru a obtine o fotografie bine incadrata, atat in orientarea verticala (portrait), cat si in cea orizontala (landscape). Cu ajutorul tehnologiei Pixel Super Resolution, imaginile taiate sau cu zoom pastreaza aceeasi rezolutie. Fotografia originala este salvata impreuna cu cea editata. Acest lucru permite comparatia intre cele doua versiuni, oferind posibilitatea utilizatorilor de a-si imbunatati tehnica.

Noul vizor electronic Tru-Finder™ permite incadrarea, focalizarea si vizualizarea in timp real a imaginii pentru ajustarea expunerii. Cu o rezolutie de 1440 de puncte si camp de vizualizare 100%, Tru-Finder™ concureaza cu vizoarele de calitate optica. Informatia poate fi vizualizata pe Tru-Finder™ sau pe ecranul LCD Xtra Fine ajustabil de 7,5 cm.

Deja cunoscute pentru fotografii creative, optiunile ''Picture Effects'' includ 11 tipuri de efecte cu 15 variatii, oferind o gama generoasa de modificari artistice. Rezultatele pot fi vizualizate in timp real pe ecranul LCD sau in Tru-Finder™, atat in cazul fotografiilor, cat si in cazul inregistrarilor video.

Cele mai citite